KERETA BERKILAT TAPI ENJIN BERKERAK!!

Nak tahu cara bersihkan enjin kereta sepantas 5 minit?

Stress bila tengok kereta macam ni kan? Hantar carwash kena tunggu 2-3 jam, silap-silap tembak air laju boleh rosakkan enjin kereta.

LIHAT CARA BERKESAN UNTUK KILATKAN ENJIN KERETA TANPA TEMBAK AIR!

SEKALI LAP ENJIN BERKILAT!

KENAPA WAJIB GUNA MIROS SUPER CLEANER?

SPRAY JER... BERKILAT

HASIL UJIAN PADA ENJIN KERETA

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Miros Spray mampu membantu untuk menghilangkan kesan daki hitam pada kereta anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk enjin kereta yang bersih dan berkilat

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Belum habis lagi, ini the best part … anda order sekarang dan bayar pada posmen ketika barang sampai

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Order dulu bayar pada NINJA VAN

Barang akan sampai dalam 1-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Posmen akan menghubungi anda melalui SMS / Panggilan telefon sebelum membuat penghantaran.

Cas tambahan RM10 dikenakan oleh pihak Kurier untuk servis penghantaran COD.

BERAPA HARGA MIROS SUPER CLEANER NI?

Harga biasa RM120 tapi anda order hari ini dengan harga PROMOSI!

  • JIMAT RM181
  • 3 Botol Miros Super Cleaner
  • Special FREE GIFT 
  • Money Back Guarantee 
  • FREE Shipping 
  • FREE COD

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

  • JIMAT RM101
  • 2 Botol Miros Super Cleaner
  • Tiada FREE GIFT 
  • Money Back Guarantee 
  • FREE Shipping 
  • FREE COD

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

  • JIMAT RM41
  • 1 Botol Miros Super Cleaner
  • Tiada FREE GIFT 
  • Tiada Money Back 
  • FREE Shipping 
  • COD RM10 

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Penghantaran Pantas

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier NINJA VAN

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati

Instant effect sekali sembur enjin berkilat